1/30/2013

little red

Nejraději bych přidala nějaký outfit nebo tak, minulý se líbil a měla jsem z toho velkou radost, ale jsem ještě trochu nemocná, tak si to nechám na jindy a dnes Vás budu zásobovat nudnýma zrcadlovkama.  Zítra už jdu do škole, se třídou jedem na úřad práce a pak pro vysvědčení. Jinak jsem si dala zase červený šampón, no nechytl mi uplně jak jsem chtěla, ale stačí mi to. Hezký zbytek dne ! :)

trošku "krve" :D


1/29/2013

new in: some cosmetics

Mám něco nového z orifflamu a to podkladový krém a štěteček na nanášení podkladového krému. No, první zkouška krému nic moc, zdá se mi moc vodový, ale třeba je to jen první pocit, uvidím jak to půjde dál. Štěteček je naopak super !  


Máte s nějakým z těchto produktů zkušenosti ? Jaké máte štětečky Vy ? A používáte podkladový krém ? 


1/28/2013

sick Nicole

Achjo, jsem nemocná, vrátila se mi nemoc z dětství na kterou jsem nejvíc trpěla- Průdušky (kašel, který zní jako by jste kouřili od svého narození. ) Do středy se snad vyléčím a ve čtvrtek si půjdu pro to pololetní vysvědčení, které jsem zvládla fakt dobře ! :) A co Vy ?? 
















1/27/2013

calm friday

Není nic lepšího než pohodový večer s kamarádkou. Udělat vafle, podívat na Pearl Harbor (s mentolovýma kapesníčkama kdyby náhodou..) A pak usnout u Sexu ve městě 2. Včera byla jednička, kdo z Vás se díval ? :)

 dobré ráno Adélko :p :D
 jíme zdravě !!

1/26/2013

first GIVEAWAY !


Ahoj ! Je Vás tu už 103 pravidelných čtenářů. Za to jsem moc ráda. Řekla jsem si, že je na čase na nějakou giveaway. Aspoň Vám tím nějak poděkuji. :)

PRAVIDLA GIVEAWAY:
1. Být pravidelným čtenářem tohoto blogu (níže v levém sloupečku)
2. Dál like na stránku tohoto blogu na Facebooku
3. Napsat svůj e-mail do komentářů

Můžete vyhrát zlato-černý náhrdelník. Výherce vyberu pomocí vygenerování čísla. (vaše číslo komentáře) Můžete soutěžit do 20.2.2013. Hodně štěstí , budu moc ráda, když se zúčastníte !




1/24/2013

contact

Zdravím. Za prvé bych vám moc moc moc chtěla poděkovat za pěkné komentáře k předešlému článku ! Moc mě to těší, udělali jste mi velkou radost. :) A za druhé, bych vám jsem chtěla dát nějaký kontakt, kde se mě můžete na něco zeptat, pokud potřebujete, nebo si jen povykládat. :D



ASK- no, je to už dost známé, ale můžete se ptát na vše pod svým jménem a nebo pokud nechcete tak anonymně. Můj ask najdete tu- http://ask.fm/NikolMusilova322

A pokud se Vám líbí můj blog, tak můžete ho sledovat i na facebookové stránce tady.-https://www.facebook.com/Nicoleemblogspotcom

1/23/2013

outfit hater winter lover summer

Už aby bylo teplo ! Při dnešním focení mě málem zmrzlo vše co mám a když jsem se pak dotkla držáku na stativu, tak jsem myslela, že se rozbrečím, jak to bylo studené. No, kdo z Vás tyhle mrazy má rád ? Já teda rozhodně ne.

Na fotkách si můžete všimnout mého nového svetru,nadkolenek a také prstýnku z předešlého článku. A nové vlasy. Ofinu jsem si dala zkrátit a líbí se mi to tak, u tohohle účesu myslím zůstanu déle, cítím se v něm možná i hezčí :D.

nákrčník C&A, svetr Reserved, kabelka Fashion from UK nyní e-shop YES Style www.yesstyle.cz, který provozuje Tereza Šibalová. sukně C&A, nadkolenky C&A, boty Deichman, sovička Bijou Brigitte


1/22/2013

Rings & Tings

Ahoj čtenáři ! Už jsem se Vám jednou zmiňovala, že jsem začala spolupracovat s e-shopem Rings&Tings. Je to e-shop. Kde se prodávají ty nejrůznější doplňky, jako jsou prstýnky,řetízky,náramky,naušnice. Najdete tam ale také oblečení, boty, prostě snad vše ! Navíc věci vypadají celkem kvalitně a rozhodně tam nejsou žádné vysoké ceny. :)

Je to moje první spolupráce se zahraničním obchodem a jsem za ni moc ráda! Za spolupráci mi poslali tři produkty, tak je Vám chci představit. 



kříž jsem vždycky chtěla a měla jsem velkou radost, když jsem ho v balíčku objevila !!!!


náramek s nápisem Hand Made dám do giveaway až vás tu bude přesně 100! Už chybí jen jeden čtenář ! :)