7/29/2013

I love....

Aloha!
haha..Tak jsem NIKDY a NIKOHO nepozdravila ani zdravit nebudu. Jen teď mi přišla vhodná chvíle na to, vypustit tohle slovo z úst. Jojo, nejspíš to bude zvláštně dobrou náladou, i přesto, že prázdniny jsou už v půlce (snažme se na to nemyslet!!!) Brigádu , kde jsem třídila meruňky jsem ukončila a jsem moc moc zvědavá jak jsem padla do oka vedoucí, která dělá výplaty, snad jsem se jí zalíbila a výplata bude skvělá! I když o tom trošku pochybuji. :D 
Dnes mě popadla trochu tvůrčí nálada. Podívejte se na výsledek, já tyhle obrázky s textem mám hrozně ráda, vždycky jsem si je projížděla na weheartit a snila. Teď už mám vlastní ! třikrát huráá!! :)


Jsem moc ráda, že za poslední dny, přibylo pár čtenářů, až budu mít krásnou dvoustovku čtenářů, tak určitě očekávejte giveaway ! :)

7/26/2013

What is in my sports bag !

Zdravím.. 
Většinou vidím články typu, "what is in my bag" Tak vám ukáži, co v ní mám já , ale v té sportovní. Takových tu moc není, tak si myslím, že to nebude zas až tak ohrané a třeba vás to bude i bavit (zajímat). PS: neberu si vše co je na fotce, vždy jen jeden kousek od každého.(jen pro jistotu,aby jste se nedivili) 



  •  Běžecké legíny, které si beru vždy s sebou, i když je horko, nikdy nevíte, kdy se může ochladit. Tepláčky na pozdější převléknutí, když se mi nechce jet zpět domů v uplých džínách.


  •  Dres si musím brát vždy na závody, kde reprezentuji svůj oddíl. Beru si hlavně ten modrý. Ten žlutý jsem vyfasovala, když jsem reprezentovala Jihomoravský kraj, teď už v něm jen trénuji.


  •  Šortky jsou snad nejdůležitější věcí, jednou si pamatuji, že jsem si je zapomněla vzít, ještěže jedna holka měla dvoje, to jsem ještě neměla ani dres, no a doví, v čem bych nakonec závodila ! Haha :D Šortky vždy, pod nimi mívám většinou kalhotky od dresu a na šortky si oblékám sportovní legíny.


  •  Sportovní podprsenka, většinou v ní jen trénuji. Ale když závodím sama za sebe, tak si v ní můžu zazávodit. Tahle je z HM. A mám ji už dva roky a je pořád skvělá !


  •  Proč si beru mikinu vám nemusím snad ani říkat. :)


  •  Vždycky mám těžký výběr, které si vlastně vezmu ! :D Mé nejoblíbenější je s nápisem "forever run" 


  •  Zimní sezóna :)


  •  A co je v mé sportovní kosmetické kabelce ?......

 (jejéééé zapomněla jsem na sluchátka a na labelo !!! )


  •  Tohle už samozřejmě v kosmetické kabelce není, jsou to moje lásky. Adidasky jsou na střední tratě. Černé Asics používám na třatě od 60m do 400m tedy jsou sprinterské.

  • Když se jdu rozklusat a následně pak jdu hned na start, tak tretry, pití, mobil a labelo si beru do tohoto pytlíku. 


  •  Mé oblíbenější jsou Asics, ale brzy k nim přibudou nové Nike free run 5 ! :)

:p
A co nosíte Vy ve své sportovní tašce ?

Pokud máte nějaké otázky, tak se honem ptejte ! 


7/24/2013

birthday party

Fotila jsem narozeninovou oslavu sestřičky. Teď tu sedím a přemýšlím, co psát dál. Nic mě nenapadá, brigáda se mi chýlí ke konci (konečně) a já budu zas moc vést normální život ! JO ! :D A taky přidávám Bruna Marse s jeho singlem Treasure, který je nejlepší!!!
Nějaké otázky ? http://ask.fm/NikolMusilova322



♥♥♥

7/20/2013

wishlist



Napadá mě ještě více věcí, co bych si chtěla pořídit, například sandálky na vysokém podpatku, nebo podložka na cvičení, sportovní legíny a sportovní podprsenka, ale tohle jsou tři věci, po kterých už dlouho pokukuji a myslím si, že za ty vydřené peníze z brigády opravdu stojí. 

7/19/2013

some new things

Brigáda mě pomalu ale jistě zabíjí. ještě vydržet 10 dní a mám to za sebou. Asi bych raději chodila do školy než tohle. Moji mysl plnou meruněk občas rozradostní i nějaký nový kousek, který čapnu na votočvohoz.Na votočvohoz třeba prodávám mé ocvočkované šortky, tak kdyby jste měli někdo zájem, tak se mrkněte-http://www.votocvohoz.cz/member/item/my_list/55062 Teď se chystám na oslavu narozenin mé milované sestřičky.  Tak zase někdy ahoj :)



7/18/2013

Sunny dance 2013

Sunny dance je jediná diskotéka , která se u nás v Kobylí pořádá. Je jednou za rok a to vždy o letních prázdninách. Letos jsem tam byla poprvé. Spoustu lidí na tuhle akci nadávalo, ale já myslím, že vše je o tom s kým si to tam dokážete užít. (i když je třeba špatný DJ). Takže třeba příští rok se uvidíme :p.
A pokud se budete chtít na něco zeptat můj ask je pořád v provozu-http://ask.fm/NikolMusilova322

7/17/2013

Yoga by Tara Stiles

Zdravím. Meruňek mám plný zuby, ale ještě musím vydržet. Kdo kupuje meruňky v Bille ? Jsou totiž od nás. Jestli někdo ano, tak už přestaňte ať nemáme tolik práce sakra ! :D Z celého dne dojdu unavená. A co mi pomáhá na menší relaxaci ? Jóga. :)


Tady je cca 9 minutové video podle kterého cvičím. Takže si myslím, že kdo se vymlouvá, že na cvičení nemá čas, tak se mu prostě jen nechce.

7/14/2013

party and grill

Zdravím Vás po dlouhé době. Jak už jsme psala na facebookové stránce, moc se omlouvám, že tu je prd. Ale každý den (i o víkendech) jsem na brigádě většinou od půl 7 do 4. Pak už jsem jen ráda, že můžu být doma v klídečku. Dnes jsme teda končili už o 11 (díky bože).. Druhý měsíc to už bude lepší (snad) :). 
Včera jsme měli oslavu a grilovačku, tak aspoň pár fotek. Opravdu na nic jiného skoro nemám čas. 

na dědovým ručně vyrobeném grilu je to nejlepší!!