3/11/2012

Charakteristika: Miley Cyrus


Je to opět tu,vůbec nemám nápady na nějaký články,takže sahám pro první pomoc a to další charakteristika, tentokrát oblíbená/neoblíbená Miley Cyrus.
Tumblr_lvcb1lpdei1qm2o82o1_500_large
Miley Cyrus

Miley Cyrus je devatenáctiletá americká zpěvačka i herečka. Fanoušci jsou jí posedlý a někdy se to dá nazvat i šílenstvím. Je úspěšná v tom co dělá, ale ovšem také se hodně objevuje na stránkách bulvárních časopisů, protože nedělá všechno tak jak by se mělo, ale to asi každý teeneager , který si prochází pubertou.

Miley má tělo jako normální holka.Není tlustá, není vyhublá. Myslím si, že takové skvělé tělo by chtělo spousta dívek. Ona si svou postavu pevně hlídá, ale určitě si někdy dá něco dobrého na zub. Její oči jsou krásně zakulacené jako sluníčko. Úsměv má krásný a doplňují ho nádherné bílé zoubky. Miley vyzkoušela mnoho účesů a každý jí slušel. Má nádherné lesklé vlasy spíše do hnědé barvy, ale skloňuje se to i k blond barvě.Její maskérka je hodně šikovná.Líčení na Miley je vždy bezpochyby úžasné !

Ona je tak energetický člověk.Tak vytížená prací. Ráda pomáhá dětem. Jezdí na Haity. Dělá vše pro to aby byl svět o něco lepší. Má skvělé srdce.Ráda na sobě pracuje a chodí nakupovat se svými kamarády. Také jí nechybí ani smysl pro humor. Má to štěstí, že se v ní zrodil takový talent. Dokáži si ji představit snad ve všech hudebních i filmových žánrech. Někdy se Miley obleče nevkusně hlavně na nějaká vystoupení a hned je z toho tragédie.Ale proč si to nevzít na sebe, když se v tom cítí pohodlně ? Někdy ten bulvár opravdu dokáže znepříjemnit život. Jednu dobu Miley nemohla vystát paparazzi. Hrozně ji flustrovali.Lezli jí foťákem přímo do obličeje a snažili se vyfotit sebemenší chybyčku. Ovšem ona to ustála a snaží se žít normální život z kterého by se nezbláznila.

Miley je pro mě dost skvělá osobnost.Na které obdivuji tu bojovnost a snahu.Sleduji jí už od dob Hanny Montany. Už tam se mi začala líbit.Doufám, že se nenechá unést drogamy a alkoholem , jako ostatní hvězdy co neustály svou slávu.

5 comments:

  1. nemam ji moc rada,ale neda se uprit ze v normalu se hezky oblika a ma super vlasky)

    ReplyDelete
  2. tu jsi psala už na minulém blogu, ne? každopádně je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, psala, právě že jsem v takové nouzy co se týče článků, takže ty charakteristiky co jsem psala jsem někdy dám ;)

      Delete
  3. wow! that's so glam!i love your style:D
    IF U WANT TO VISIT MY BLOG STREET CHIC http://chicstreetchoc.blogspot.com/
    U CAN ALSO FIND ME ON FACEBOOK http://www.facebook.com/pages/Street-Chic/126609910754628

    ReplyDelete
  4. milujem ju najlepšie herečka !! ♥

    www.sandra-wardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete