2/28/2012

NEW IN: lipstick and jewel

Nejlepší "nákupy" jsou, když nic neutratíte. Haha, miluju věci, který si zamiluju už od prvního pohledu a přitom nezaplatím ani cent. Děkuji ti Adélko :*))



                           můžete mi vysvětlit proč až teď jsem přišla na to jak zaostřit mobilem ?
                   

9 comments:

  1. tvůj blog je výbornej, jen bych tě ráda upozornila na angličtinu... SHARPEN je zaostřit nůž.. zaostřit foťák je FOCUS, když by si to někdo četl v angličtině tak to asi nebude moc chápat, že chceš brousit svůj mobil ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ááá, děkuji ti moc, já v angličtině opravdu někdy tápám no :) Ale děkuji,příště musím pořádně zalistovat ve slovníku :)

      Delete
  2. ten prsteň je fakt krásny! máš super blog:-)

    ReplyDelete
  3. tak to by si mi mohla povědět,jak se zaostřuje u mého :D neumím to :D mám Nokii,dyštak :D a byla jsem se podívat v tom NYer a mají tam tu sukni,je i se zipem a mají jí co jsem viděla v bílé,černé,červené,zelené za 375 kč ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha :D jinak díky za tip,zkusím to :D a ta z NY .. no já bych chvíli vydržela,možná bude za pár týdnů ve slevě a když sleví jednou,slevňují až do vyprodání nebo 29 kč :D i když bych řekla,že tahle bude třeba tak za 250 a pak nic..co jsem se koukala,tak jí lidi docela kupujou.

      Delete
  4. Musím se přidat k prvnímu komentáři. Tvůj blog je moc hezký, líbí se mi tu, máš krásné články a fotky, ale ta angličtina tu není vůbec dobrá. A bohužel sama nemám ráda, když někdo má česko-anglický blog a anglicky neumí :( A hlavně, když používá dotyčná osoba google překladač, který opravdu neumí gramatiku a překládá to blbě. Pak sem někdo přijde a .. nevypadá to dobře. Takže možná naopak se vykašli na tu angličtinu, když sama říkáš, že v tom plaveš a nech blog jenom česky :) Můžeš si do menu nastavit, aby případně mohli cizinci tvůj blog mít přeložen do angličtiny .. To bude lepší :)
    Takže rada - na google překladač se vykašli, nikdy ho nepoužívej. Je vhodný možná tak pro osobní překlad, který dál nešíříš (jen aby si tomu lehce rozuměla). Kdyby si s tím šla třeba do školy, tak se učitel asi bude hodně divit :D

    ReplyDelete
  5. Ta rtěnka vypadá dobře.
    A musím se přidat k ostatním komentářům.Nebaví mě dvojjazyčné články,kde je jedna věta anglicky a podtím druhá česky,nebaví mě luštit co je česky...Je to nepředhledná.Když už tak napiš ze začátku česky a na konec anglicky.snad chápeš

    ReplyDelete
  6. jsem ráda,že to nebereš nijak zle:)Tvůj blog se mi jinak líbí.Ta rtěnka je NUDE?Nude scháním a tahle se mi líbí

    ReplyDelete
  7. To bych někde musela sehnat Avon katalog:)Už doma jednu od colorTrend mám a mám ji hrozně ráda,je taková broskvová

    ReplyDelete