4/21/2012

Budoucnost,nebo jen velké sny ?


391794_178010455619341_114792525274468_377063_1416928829_n_large

Co vlastně budu až budu velká ? Co vlastně chcu být až budu dospělá, z čeho se budu živit,kolik budu mít dětí, budu mít vůbec nějakého přítele nebo manžela ? Takové otázky si klademe no,skoro pořád, aspoň já. Mám teď období , že přimýšlím o hodně věcech dopředu. Docela už se bojím i skutečnosti, jak to vlastně všechno bude.

Každý snad někdy zapřemýšlel o budoucnosti , kde bude bydlet , kolik chce dětí... Ale většinou to jsou jen velké sny,které utečou jako voda, když za nimi nepůjdeme.Můj sen je, odstěhovat so do Los Angeles/Hollywood/Toluca Lake a žít beztarostný americký život.Chci si adoptovat černouška a černošku a je mi jedno jestli budu mít přítele nebo ne. Chci být úspěšná atletka a vydělávat si tím. A pak pracovat jako asistent nějaké hvězdy a nebo osobní masér nejrychlejšího muže na světě !

Ano.. Když si tohle předčtete, usoudíte , že jsem asi naivní a blbá. Ale já prostě vím, že to tak bude. Má mysl je podivná, ale o tom zas v jiném článku....

Člověk mnoho vydrží, má-li cíl.
Těžký život se stane snesitelný, jakmile má cíl.
Veliký cíl dává životu velký smysl.
Cíl musí člověk znát dřív než dráhu.
Žít bez cílů je jako jít na výlet a nevědět kam.

6 comments:

  1. Já chci taky žít někde v Americe, nebo v jižní Francii :)
    Budoucnost mě ovšem někdy děsí ;D

    ReplyDelete
  2. Zajimavy clanek*
    Takle nad tim taky nekdy přemyšlím!

    ReplyDelete
  3. Já bych strašně chtěla do Ameriky... je to můj sen. A věřím, že jednou se mi to splní. Stejně si myslím, že mě tady v ČR za pár let už nic držet nebude. No uvidíme, necháme se překvapit, je to ve hvězdách :)

    ReplyDelete
  4. nejses blba ani naivni! chces lepsi zivot, je to normalni!))

    ______
    @NastyaKono
    SIBERIA

    ReplyDelete
  5. Děkuji za nominaci na Versatile Blogger Award, nominovala jsem tě též :)

    ReplyDelete
  6. Jak už tu bylo řečeno, nikdo si o tobě po přečtení článku nemůže myslet, že jsi hloupá nebo naivní. To, že o takových věcech přemýšlíš, mi přijde rozumný a dospělácký. Máš to v hlavě dobře srovnaný a já ti přeju, ať jsi šťastná. Budoucnost je plná možností ;).
    Vivi

    ReplyDelete