5/04/2012

Best friend forever..



Tumblr_lcbc4btptl1qdsbuuo1_500_large_large_large

Když uslyšíme slovo "Nejlepší kamarádka" co si pod tímto dvouslovem vybavíme ? Vybavíme si holku co vypadá jako naše pravá kopie nebo se chová jako naše pravá kopie ? Každý si může vybavit úplně něco jiného.Proč si vlastně vybíráme nejlepšího přítele ? Aby jsme nebyli jako knížka bez písmenek,repráky bez zvuku ? :).......
Skoro každý z nás má svého nejlepšího přítele, nemusí to být jen člověk, může to být klidně i pes,kočička,andulka....A kdo nemá přítele ? Ten vyschne jako růže bez vody.Jsou chvíle když nemáte nejlepšího přítele jen několik hodin, dní nebo jako já max.doba 3 měsíce...Ale časem se spolu udobříte a tím se váš vztah ještě více upevní !

Jde být nejlepší kamarádská trojka ? To myslím že ne...Jedna se stane kořistí a ty zbylé dvě budou šělmy co se o ni budou rvát ! Nemyslím to doslova.Měly jste už snad nejlepší kamarádskou tojici ? A vydrželo vám to ? :)

Nejlepší přítel je dar od boha ! Nemůžeš si ho vybrat podle svého, prostě ti padne do oka, ať se děje co se děje !

6286426391_192120f707_z_large

3 comments:

  1. Mám tu nejlepší kamarádku na světě, nejsme kopie, vypadáme úplně jinak, ale co se týče myšlení, jsme na stejné vlně.. dokonce říkáme věci ve stejnou chvíli.. je prostě nejlepší :) a v trojičce jsme se kamarádily a moc to nefungovalo.. ale když už jsme starší, dokážeme se bavit všechny tři.. s věkem vždycky člověku dojde, že se nemusí rvát a jde jen o toleranci :)

    ReplyDelete
  2. My jsme taková trojice,ale nejhorší je,že se oni dvě bavěj spolu a na mě kašlou.Nebo takhle,bavíme se spolu pořád,ale prostě...To se špatně vysvětluje.Ale příští rok se jedna z nás odstěhuje.

    ReplyDelete
  3. Jste krásné obě dvě.Moc Vám to sluší.Taky jsem jednou byla v takové trojici,kde se ty dvě bavily spolu a na mě se úplně vykašlaly)
    xoxo T.
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    ReplyDelete