7/06/2012

Objednávka

Z obchodu www.sportw.cz jsem si objednala pár věcí a rozhodla jsem se , že vám ukáži co. Až dojdou, tak se těšte na new in a na recenzi obchodu. Doufám, že věci dojdou v pořádku  a všechny, jelikož sestra si toho objednala snad 2x víc než já ! možná 3x haha :D

Jako první jsou to tyhle šortky na běhání. Na ně se těším nejvíc ! 

Pak tuhle nádhernou lahev, abych nemusela tahat litrovky vody.:D









Pak tuhle nádhernou kšiltovku !!!! :) 
na stránkách stojí 200,- a tady ji najdete http://www.sportw.cz/400779-yankees_harry_cap_infants.html

Ještě tohle tílko

A na konec další tílko
Tílko Miss Fiori Essential Vest Ladies
Stojí jen 80 ,- a najdete ho tady v mnoha dalších barvách http://www.sportw.cz/437023-miss_fiori_essential_vest_ladies.html

Až balíček příjde tak hned udělám new in. A pak taky recenzi. Na stránky obchodu se podívejte , mají tam moc pěkné věci a hodně levné, tak snad kvalita bude v pořádku ! :)

4 comments:

  1. Věci jsou fajn. Ale upřímě řečeno tvůj blog jako takový je pro mě tak trochu zklamáním. Když jsem na něj narazila, říkala jsem si, že bude určitě super a že se sem budu ráda vracet. Ale mě případá, že se tu nic neděje. Pořád jenom nějaký nic moc fotky, občas new in a to je všechno. Chápu, že každej zkrátka nemá tolik peněz na to aby si mohl každá týden kupovat tuny nových věcí a fotit outfity a tak vůbec, vím taky že na zrocadlovku si teprve šetříš, takže fotky jsou taky takový jaký jsou, ale stejně... Myslela jsem si že budeš originální. Ve skutečnosti se z této stránky stal tuctovej blogísek, kterej si v dnešní době vede každá druhá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Jsem ráda, že někdo umí takhle projevit svůj názor, ale nevím proč ty anonymní komentáře vždycky neberu tak vážně. Ale to je jedno. No, já vím, že blog není takový jaký očekáváte, ale věřím, že až si pořídím dobrý foťák tak se to tu bude ode dne zlepšovat. Přece se jen ještě učím. A co se týče originality. Možná by jste mi mohli i něco poradit nebo nakopnout k nějaké věci, která by to tu mohla změnit.

      Delete
    2. Jsem ráda, že tě to nějak teurazilo. Anonymně to píšu protože nemám google profil a nechce se mi zakládat, kvůli tomu, že jednou za čas okomentuju někomu článek. Mě osobně se líbí právě tyhle článku o sportovních vecech a tak, protože o tomhle přece jenom nemíše každý. Na druhou stranu mě moc neberou ty články s fotkama tebe a tvých kamarádů všude možně. Navíc kdybych byla na jejich místě asi by mi vadilo, že to takhle zveřejňuješ, ale jestli ji to nevadí (nebo o tom neví?) tak proč ne, že? Přijde mi jen, že se stračně snažíš zapadnout do té škatulky "fashion blogerka" a to je podle mě trochu škoda. Ještě jednou připomínám, že to opravdu nebylo míněno nijak zle a opravdu doufám, že sem tě nějak neurazila ;)

      Delete
    3. Rozhodně si mě neurazila, naopak. Jsem ráda že jsi mi to tak napsala. Rozhodně budu brát na vědomí co si napsala. A co se týče o fotkách s kamarády, no převážně tu mám nejlepší kamarádku a ti ostatní, nikomu to nevadí a nic proti tomu nemají, že se tu objeví ;)

      Delete