8/27/2012

Audrey and her beautiful tips



1. Abys měla hezké rty, říkej hezká slova.
2. Pro krásné oči hledej v ostatních lidech to krásné.
3. Pro štíhlou postavu se rozděl o své jídlo s hladovými.
4. Pro krásné vlasy nech dětské prstíky, aby se ti v nich procházely alespoň jednou denně.
5. Pro duševní rovnováhu žij s vědomím, že nikdy nejsi sama.
6. Lidé mnohem víc než věci potřebují být ochraňováni, povzbuzováni, milováni a spaseni; nikdy nikoho nezraň.
7. Pamatuj, že když potřebuješ pomocnou dlaň, vždycky ji najdeš na konci své ruky. Jak budeš stárnout, objevíš, že máš ruce dvě. Jednu, aby pomohla tobě, a druhou, aby pomohla ostatním.
8. Krása ženy není v oblečení, které nosí, v postavě, kterou má, ani v úpravě jejích vlasů. Krása ženy musí být vidět v jejích očích, protože to jsou dveře do srdce, do místa, kde sídlí láska.
9. Krása ženy není v obličeji. Pravá krása ženy se odráží v její duši. Vytváří ji péče, kterou jí věnuje, a nadšení, s nímž se rozdává.
10. Krása ženy roste s lety - když miluje a je milována.

11 comments:

  1. To jsou opravdu jedinečné tipy pro krásu. Jen se obtížněji vykonají. Ale aspoň o nějaké tipy bych se pokusit mohla, že.

    ReplyDelete
  2. Hezký slova :) Audrey byla kočka !

    ReplyDelete
  3. Ano, Audrey to je pro mě opravdová ikona, která nestárne! Akorát je Nicole zvláštní, že tady prosazuje současně Audrey a Marylyn, o které jsi psala nedávno. Já prostě nechápu jak může tyhle dvě někdo srovnávat. Byly přece tak rozdílné! Řekni sama, ve kterým z těch deseti pravidel by se asi shodly?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen taky aby jsme se shodli, ano Marilyn a Audrey jsou 2 odlišné osoby. Ale pokud se mi líbí obě jak nakládali svým životem a nemarnili čas blbostmi tak je pak uplně jedno jestli mám ráda obě. Vůbec je nesrovnávám to vůbec, jen jsem tu napsala něco co Audrey použila ve svém životě a mě se to líbí. To bych pak mohla srovnávat Marilyn třeba i s Usainem Boltem. ;D

      Delete
    2. Jenom tak na úvod říkám, že nejsem ta samá osoba, která anonymně psala předemnou. Me ale vážně vadí Nicole, že jakmile někdo vyjádří svůj názor, který se ti asi moc nelíbí, tak se na něj hned divně a v tomhle případě vážně nesmyslně oboříš. Ale když ti někdo napíše nějakou pochvalu, tak k tomu nepřipíšeš ani čárku. Nejsem teda žádný tvůj velký fanoušek, ale občas jsem se sem jen tak zašla podívat a celkem si tvůj blog oblíbila. Ale nemůžu si pomoct, podle mě se někdy chováš (i když tě neznám osobně a soudím jen z toho co tu píšeš)strašně arogantně. Promiň.
      A anonymovi bych teda vyčetla to MarYlyn :D :D

      Delete
    3. Jen jsem Anonymovi chtěla prostě říct, že tady nesrovnávám Marilyn s Audrey, jak jsem pochopila, tak tohle si asi myslí. A pokud se ti zdá že jsem arogantní tak za to se opravdu omlouvám, ale nikdo mě nemůže vyčítat , že srovnávám Marilyn s Audrey, když to tak vůbec není. Snad mě chápeš.

      Delete
    4. Doufám, že já jsem se tě taky nijak nedotkla. Je fakt Že Anonym to podal tak nějak divně. Tvoje reakce mi zkrátka taky přišla trochu přehnaná, ale nechtěla jsem se tě nějak dotknout.

      Delete
  4. Audrey byla krásná, inteligentní a dokonalá!Miluju její filmy Snídaně u Tiffanyho, Prázdniny v Římě, etc.)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. nádherné vety ;-))) Audrey bola vážne inteligentá žena ;-)

    ReplyDelete