10/26/2012

bag

Tak dnes jsem odeslala platbu za kterou bych měla dostat právě tu kabelku co jsem sem dávala minule. Dala jsem na vaše rady a objednala si tu první. Moc se těším až mi přijde !


Proč musí být vůbec zima ? Nesnášim to. Autobusovů zastávku mám od baráku kilometr a půl a v tomhle počasí to žádná radost není, zvlášť , když jste unavení z tréninku a ještě musíte kilák a půl šlapat do kopce.
A jak si užíváte prázdniny ? Já zatím nic moc, skoro pořád pracuju..


7 comments:

  1. je krásná :))
    taky nesnáším zimu!! //
    já si volno celkem užívám.. :)

    ReplyDelete
  2. krásna je :-) my ešte prázdniny nemáme, až od stredy, už sa celkom dosť teším. A tiež neznášam zimu, už ma začína škriabať v krku ... :)

    ReplyDelete
  3. Celkom pekná,no ja by som si ju nekúpila :)

    ReplyDelete
  4. Kabelka je krásná. Myslela jsem, že na té fotce jsi ty :D, ale pak jsem si přečetla článek a bylo mi jasně :D. Jinak prázdniny si užívám celkem vpohodě.

    ReplyDelete
  5. Je krásná, a velká! určitě se do ní hodně vejde :)

    ReplyDelete
  6. ja som si presne tu istu kabelku objdenala z ebayu chcela som ušetrit na cene a tak som si objednala prave tento typ a bola som sklamaná kabelka sice bola celkom pekna ale material hrozný hned na druhý den kabelka bola už rozpáraná :/potom som si povedala že už nikdy viac nebudem na kabelke setrit mohla som si ju kupit radsej za 45 euro :/

    ReplyDelete