11/10/2012

cheeses love

huh, sedím, přede mnou velká mísa sýrů a já jsem v ráji  ! Tak miluju sýry ! VŠECHNY druhy !!!! S konečkama jsem došla k názoru, že prostě musí pryč, tak jdu co nejdřív ke kadeřnici asi se jich zděsí ale co..Poslední dobou tak přemýšlím co by vás tu mohlo bavit. Můžete mě poradit. Je to docela těžký se někdy trefit do toho co by tu nebylo nudného :) ..


25 comments:

  1. A co třeba outfity? Tyhle fotky mě začínají hodně nudit. G.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Až budu mít stativ, který si přeji na Vánoce , tak outfity čekejte častěji. :) A ještě vlastně musím zapřemýšlet, jesli blog povedu směrem k Fashion blogu...

      Delete
  2. Ano ,začni fotit něco jiného jako třeba outfity . Všichni už víme že si připadáš hezká :D :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6e si připadám hezká ? Prosimtě, to si vzala kde ?

      Delete
  3. radši sem hoď odkaz na svůj blog ať taky můžem kritizovat a schovávat se za anonyma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vážně mě fascinje, že když se v komentářích objeví nějaký anonym, hned se vyrojí rozhořčené komentáře, že se za jméno Anonymus "schováváme". :D (mimochodem, ty jsi zřejmně nějaká oddaná kamarádka, která hájí čest majitelky blogu :D )

      Delete
    2. A ne snad? tak nebuďte srabi a napište jméno, popřípadě blog. Sami blog nemáte a dokážete jen kritizovat. I kdybych kamarádka nebyla, každý má právo mít blog a psát si sem cokoliv, móda není všechno. ;)

      Delete
    3. A když napíšu, že se jmenuju Klára, změní se něco? Lidí s tímhle jménem pobíhá po světě tisíc. Blog nemám, to máš pravdu. Ale štve mě, že když anonym napíše komentář je hned ten špatný.

      Delete
    4. To sice ano, ale určitě někteří mají mozek. :) Neříkám, že je hned špatný. Já souhlasím s tím, že kritika patří ke všemu, i k blogu. Ale když o tom hovno ví a kritizují, tak si ti lidi nezaslouží nic jinýho než nakopat do prdele :)

      Delete
  4. Sice jsem tě v životě neviděla , neznám tě , ale mě se zdá že si tak připadáš. Však je to jen můj názor :)A taky se můžu plést , no ne ? ;) Btw: Blog nemám a mé jméno je Lucie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ti názor neberu, ale prosím, příště mě radši poznej než začneš psát věci jako že si připadám hezká...

      Delete
  5. Promiň,ale souhlasím s ostatníma.
    P.S. Co ti říká spisovná čeština?

    ReplyDelete
  6. Musím se přidat ke skupince kritizujících. Já taky moc nevím, co si o tom jak sem pořád přidáváš jenom fotky sebe ze všech úhlů, mám myslet. Pořád se taky nemůžu zbavit dojmu, že k tomu aby se člověk fotil v zracadle a tak podobně, nepotřebuje zrcadlovku (jo jo jo, už jsi tu někomu psala, že fotky který sem dáváš jsou jenom zlomek toho co vyfotíš, ale stejně)..A mimochodem, jak píšeš, že ještě nevíš jestli chceš blog směřovat k fashion blogu..fakt by mě zajímalo, PROČ ho vlastně máš, protže mi přijde, že články přidáváš jenom tak aby se neřeklo a nemají žádný konkrétní zaměření. Doufám, že mě skupinka tvých fanoušků (ikdyž se obávám že není moce velká) neukamenuje, ale myslím, že by sis měla v hlavě trochu ujasnit důvody, proč blog vůbec máš...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tvl. Tak já už nevím. Říkám, že tohle prostě nějaký fashion blog není a to hned nemám přidávat další články ? pokud vás moje články nebaví, tak sem nechoďte a nečtěte si je. Jděte si na ty fashion blogy , kde najdete nejnovější módní výstřelky a nepište k jiným blogům kam mají a nemají směřovat. konec.

      Delete
    2. :D slečně se nelíbí kritika? Já to vůbec nemyslela tak, abys tady z toho udělala fashion blog (tyhle druhy blogů vlastně ani nemám ráda). Ale když napíšeš článek o tom jak straašně miluješ sýry a že si necháš zastříhnout konečky, tak promiň, ale tohle je vážně duchaplné téma. To už je podle mě lepší být tou fashion blogerkou, kterýma tady tak opovrhuješ (což mě taky dost překvapuje, vzhledem k tomu, že když na nějaký náhodou občas zavítám, nechybí tam nějaký ten tvůj "vlezdoprdelkový" komentář). V jednom kuse to píšeš, jak tě zajímají nače názory a když se teda někdo projeví, tak je hned zle. Přitom si myslím, že ty by sis čtenáře odhánět fakt neměla, soudě podle komentářů je jich tak pět a půl, ale možná je ti to jedno. Nebudu se tady hádát, vlastě je mi jasný že už tenhle komentář zase vzbudí salvu kritiky (pokud teda vůbec odpovíš). Ale zamysli ne nad sebou trochu. Z toho co píšeš působíš neskutečně namyšleně.

      Delete
  7. Říkáš ,že ti můžeme pomoci s výběrem článků . Tak se o to pokoušíme. ;) Neumíš přijímat kritiku , a to by jsi jakožto "blogerína" měla umět , vždyť kritika ti má pomáhat zlepšovat se , ne? ;)

    ReplyDelete
  8. já taky ráda fotím sama sebe a klidně bych se fotila se zrcadlovkoooou,kdybych ji měla.:D

    ReplyDelete
  9. podľa mňa tu nemá nicol len samé svoje fotky :) a ja neviem skús rozhovory z bloggerkami :) ten minulý bol fajn

    ReplyDelete
  10. Newin
    Outfits
    Random Photos
    Alebo niečo autorské a veľmi by ma bavili videá :)

    ReplyDelete
  11. Umím přijímat kritiku, ale když se tady na tebe nahrne hodně komentářů a všechny jsou od anonymních lidí tak co si mám myslet. Ptám se co by tu bylo dobré a co by vás tu bavilo. A vy jen napíšete že je to tady už všechno nudné a jak si myslím že jsem hezká a samé negativní věci.. Už to nebudu řešit.

    ReplyDelete
  12. Já měla stejný problém a kadeřnice mi poradila takové ty sáčky s balzámy z barev na vlasy. Naneštěstí se to nedá koupit samostatně, je to fakt jenom jako součást těch barev, ale vydrží mi to třeba měsíc, takže když mamka barví vlasy, přepadnu její krabičku a balzám si ukradnu. Stačí toho fakt jenom trochu vymáčknout na ruku, rozpatlat do konečků vlasů a moc mi to pomohlo :)J.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Týjo, tak o tom jsem ještě neslyšela že by to pomáhalo.. :) Tak to zkusím, když mi nepomůže olivový zábal :) Díky

      Delete
  13. Já vás nechápu ? To si vážně myslíte,že blog musí mít určitý zaměření ? Nemůže být prostě o životě na vesnici(to jen pro ty,kteří nechápou naše nářečí..jo né každej je z ,,města")? Osobně si myslím,že blog je k tomu,aby jste poznali život i z jiného ůhlu. Proto je život tak skvělej,no ne ? :))

    ReplyDelete
  14. Ano,chápu,že máte nářečí..ale buď to píšu článek spisovně a nebo ho píšu nářečím.Pokud motáš obojí způsob dohromady,zní to upřímně strašně a pravopisné hrubky tam taky občas zahlídnu.Nemluví se tu o určitém zaměření,jen o tom,jaký ten blog má vůbec význam a jestli má smysl.Slečně,která si svůj blog vede fandím,proto jí chci pomoct ;).

    ReplyDelete