11/17/2012

Rozhovor s Leonou :)

Ahoj, jak si užíváte víkend ? Já zatím dobře, jen je škoda že prostě není delší...

Poprosila jsem jednu známou blogerku jestli by jsem s ní nemohla udělat rozhovor. Leonka souhlasila a já jsem moc ráda ! Jelikož se vám minulý rozhovor líbil. doufám, že se bude líbit i tenhle.  Leonu můžete znát z blogu http://ilovefashion-lea.blogspot.cz/ Moc se mi líbí její styl a nejvíc ze všeho její boty ! Všechny ! :)


1. Ahoj Leonko. Tvůj blog je už hodně známí a lidé tě poznávají, ale i přes to se nám představ jak nejlépe umíš.   Jsem náladová, když si něco vezmu do hlavy, tak to musí vyjít, někdy bych jen spala a někdy jsem zase až moc hyperaktivní, že třeba nejdu vůbec spát a pak jdu do školy, nerada dávám najevo své pocity, někdy jsem duchem úplně jinde, jsem pro každou blbost, jsem blázen, často působím namyšleně, ale když mě někdo pozná, tak také pozná jaká jsem. 

2. Tvoje móda přináší ostatním velkou inspiraci a baví je ! Tvůj vkus se určitě vyvíjel věkem, kdy nastal ten zlom, kdy sis řekla, že chceš aby to viděli i lidé na blogu ?
 Ten zlom nastal před necelým rokem, ale samozřejmě, že jsem se časem zlepšovala.Co jsem si na sebe vzala třeba před rokem bych si teď už nevzala. 

3. Můžeš nám to napsat nějaké blogy, které se ti opravdu moc líbí nebo jsou dokonce tvůj vzor ? 
Jasně ráda- neberu je vyloženě jako vzor, ale jsou to moje oblíbené blogy: http://annastranska.blogspot.cz/, http://iammilkwoman.blogspot.cz/, http://theblondieverse.blogspot.cz/, http://live-in-fashion.blogspot.com/ pak samozřejmě Acupofstyle.com.Je jich opravdu hodně a pokud sem někoho nedám, tak to neznamená, že jeho blog nemám ráda :). Pak jsou tu ještě zahraniční a to nejčastěji koukám na http://auroramohn.blogg.no/, http://kolorowadusza.blogspot.com/ a http://photoblogbypetra.blogg.se/ 


4. Móda tě určitě baví, chtěla by si pracovat v tomhle oboru ? Nebo tě láká něco jiného ? Jaké jsou tvé oblíbené koníčky ?
 Nevím, co bude zítra, natož v budoucnu :D.Ale určitě bych se tomu ráda v budoucnu věnovala a udělala si třeba kurz stylistů.Na žádné koníčky nechodím, ale tancovala jsem.

5. Jsi moc krásná a postavu máš tak na modelku, umíš si sebe představit na mole ?
 Děkuju, i když si tak nepřipadám.Vzhledem k tomu, že jsem se vždycky ráda předváděla, tak dokážu :D.


6. Které věci správné holky by neměli určitě chybět v šatníku ! 

padnoucí skinny, boty na podpatku, sako.



7. V čem se cítíš nejpohodlněji ?

 Ve všem mém oblečení se cítím pohodlně, ale nejlépe asi v upnutých džínách a Converskách. Nedám ani tak na pohodlnost, jak na to vypadat a cítit se skvěle.


8. A poslední otázka na kterou se ptám všech blogerek s kterýma dělám rozhovor, popiš svůj blog třemi slovy. Těžká otázka, spíše bych byla zvědavá, jak by čtenáři popsali můj blog třemi slovy :D.

Děkuji Ti moc za rozhovor a ať se ti daří ! A dotáhneš to daleko ! Moc ti fandím :) Nikol 

Já taky děkuji  ♥



4 comments:

  1. Moc pěkný rozhovor! :-)
    Leu zbožňuji :-)
    Tereza♥

    ReplyDelete
  2. už ji sleduji dlouho, je opravdu dobrá

    ReplyDelete
  3. super rozhovor, Leonka je moc milá :)

    ReplyDelete
  4. Strikingly sports fans are possibly at an unfathomable reasonable position. You can locate the standard redirections channels on the web. Today you can watch international sporting events online with video gushing. https://mediosindependientes.org/

    ReplyDelete