1/12/2013

My Friday´s trainings

Na videu se můžete podívat, jak probíhají moje páteční tréninky. Mám natočený jen kruháček. Předtím máme rozklusání cca 10 kol, protažení, atletická abeceda a starty, ty třeba taky někdy natočím, jelikož jsou docela srandovní. :D No a pak je kruháček, který jdem 4x , každý cvik 20 sekund a přemístění 5-10s. Možná to tak nevypadá, ale dá to zabrat !


Tři z nás také dostali tričko a diplom od českého atletického svazu "Talent 2012 sportovního střediska atletiky" Podepsaný Zuzanou Hejnovou. :) 

20 comments:

  1. Teda jako zdatná sportovkyně mně teda nepříjdeš.Musela jsem se smát těm tvým klikům a překážkám :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ty kliky fakt neumím a tohle bylo poslední čtvrté kolo, takže je to hrůza, ty překážky nesnáším. Ale zkus si to taky a uvidíš co to je po 3 takových kruháčkách. :)

      Delete
    2. Promiň ale já právě že atletiku dělám :DD Vím jaké to je ale časem se to vypiluje;).Na kliky ser je víc důležitějsích věcí..;)

      Delete
    3. Já myslím, že posílit ruce je důležité. :) Celkově nabrat na objemu je důležité. Samozřejmě , když jsme venku tak děláme ty důležité věci.

      Delete
    4. No kdybys viděla mě:D Mám ruce jak kluk a vůbec se mi to nelíbí..
      My jsme venku pořád a to je to nejhorší.Pak jsem nemocná a ztratím kondičku takovou jakou jsem měla předtím tak zase musím nabírat.
      A jak ty jsi se dostala k atletice pokud se mohu zeptat? :)

      Delete
    5. Jednou na školních závodech se mě trenér zeptal jestli nechci trénovat v Břeclavě za Lokomotivu Břeclav, tak sem kývla :)

      Delete
  2. Jako je vidět, že na sobě makáš, ale ty kliky mě taky pobavily :D radši jich dělej míň, ale pořádně, řekla bych, že takhle to ani nemá velký význam. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty ruky jsem cítila a cítím je i dnes, význam to nějaký mělo. Achjo, pořád mě musíte za něco vždy zkritizovat. Ať už jde jen o blbý kliky..

      Delete
    2. Já jsem to vůbec nemyslela nějak zle. Dělej si co chceš, je mi to jedno, jenom se ti chtěla poradit. Ale fakt by ses nemusela hned urážet, tohle mi na tobě trochu vadí..

      Delete
    3. Souhlasím s Peťkou.Všechno si bereš hrozně k srdci.Ano taky sem se zasmála ale nečekala jsem že si to vezmeš až tak moc vážně.Doveď si představit jak se musí cítit slavné osoby a ty se tady nasereš kvůli tomuhle.Zamysli se nad tím.

      Delete
    4. Ne nevzala jsem si to tak k srdci jak si myslíte. Já jen, že pod jménem Peťka jsou tu skoro samé negativní komentáře na mou osobu a nic pochváleného. Tak pokud člověk pak umí jen kritizovat, tak co mám dělat. Musím se také nějak bránit ne ?

      Delete
    5. Jen ti závidí,nic víc,jinak by se ti nedívali na blog a poté komentovali těmihle bludy.Opravdu kašli na to.Pokud by nebyli takové sračky vůbec by to sem nepsali.Věř nebo ne.Na ně jednou dojde.Vrátí se jim to jak se chovali k ostatním.A vůbec se k těmto stupidním komentářím nevyjadřuj a ignoruj je,jako by tu vůbec nebyli.;)*

      Delete
    6. Vážně ? Já si teda nikdy nevšimla, že bych psala nějaké extra negativní komentáře. Jestli to co jsem napsala vždycky vyznělo negativně, tak mě to teda mrzí. Každopádně uznávám, že moje komentáže většinou nejsou toho typu, že jsi prostě úžasná, to co jsi si koupila je úžasný a všechno co děláš je taky úžasný. Asi prostě nemám potřebu lézt ti do zadku jako většina komentujících. A když napíšu něco kritizujícího, tak ti chci spíš pomoct se zlepšovat, ne tě nějak urážet. A myslím si, že jako bloggerka by jsi měla být na kritiku připravená...Ale to je jenom můj názor, na tvůj blog stejně chodím jenom jednou za čas, když se hodně nudím.

      Delete
    7. Dobře, promiň, já už budu raději ticho :)

      Delete
  3. To je pěkný video :) Je to docela zábavný jak je to rychlý :)

    ReplyDelete