3/29/2013

our "little" sweatheart

Musím se tu vyjádřit k jednomu komentáři od Anonyma. To, že si myslí, že mě blog přestává bavit není žádná pravda. Jen ať se podívá z okna, vidím tak hnusné počasí, že je mi z toho špatně. No vlastně, poslední dny mně bývá špatně i bez toho pohledu , ale to je vedlejší. Myslím, že je lepší počkat na teplejší počasí, než fotit v zimě a být zase nemocná,tuhle zimu mám nemoci až po krk,opravdu. A zásobovat vás inspiration fotkama taky není zrovna extra zábava, teda mě osobně by to nebavilo, pořád dokola.

Fotit samu sebe taky nebudu, ještě by se tu zase objevovali komentáře typu "Jestli si koupila zrcadlovku kvůli těmhle nudným fotkám,tak to si radši neměla dělat." a o tohle vážně nestojím. Doufám, že mi rozumíte a chvíli vydržíte na pořádné články, které tu budou, až se počasí uklidní.

A dnes aby mé vyjádření nebylo tak samotinké, tak aspoň nějaké fotky. :)

mám nádherný prázdninový ráno.haha tohle kdyby viděl taťka :D...pšt!

ano,zabavuji se aspoň tímhle.

Mé nejoblíbenější jídlo naštěstí zakázané nemám. :)))




14 comments:

  1. S pejskama se spinká nejlépe :))
    Připoměla jsi mi ty časy, kdy jsem byla na GTA závislá :) :D Asi to taky zase začnu hrát:D

    ReplyDelete
  2. Kašli na anonymy. :) Salát mi dělá pěkně chuťe :D. A máš pravdu, já se nemůžu dočkat léta, protože na focení bude daleko více možností. :)

    ReplyDelete
  3. GTA je najlepšie! :D A mňam šalátik :3

    ReplyDelete
  4. však komu by sa chcelo niečo robiť v tomto otrasnom počasí. a kašli na anonymov pridávaj čo chceš :)
    a Gta je uplne naj! :DD

    ReplyDelete
  5. pěkné, ten salátek vypadá dobře a anonymama s pitomejma komentářema se nezabývej, když se bojí zveřejnit i jméno

    ReplyDelete
  6. To je mazlík! :) a závidím, že je salát tvé nejoblíbenější jídlo! :D
    Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  7. Roztomilé fotky. A plně s tebou souhlasím...nemá cenu fotit v téhle zimě. Je lepší si počkat, až se to počasí zlepší než být zbytečně nemocná.

    ReplyDelete
  8. Já zastávám názor, že dobrá blogerka si najde témak článku ať je venku jakkoliv. Nemusí se vymlouvat na počasí. Copak se fotit nedá i doma? A hlavně mi přijde přehnané, že když se ti tu jednou za uherský rok objevý nějaký negativní komentář, musíš tomu věnovat celý článek. Doufám, že mě se teda taky poštěstí a budu hlavní hvězdou tvého příštího příspěvku. :DD Ale to bude asi až za dlouho, viď? Protože venku je fuurt tak hnusně...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nejspíš nejsem dobrá blogerka, ale s tím nic nenadělám. Promiň, ale nevím jakou cenu by mělo , kdybych vyfotila outfit,který mívám,když jdu ven. Dokážeš si představit mě, zabalenou v kabátě,někde v teploučku doma? Já teda ne. :D A to, že vyjádřím svůj názor v samostatném článku mi nepřijde přehnané. Hlavně jsem tím chtěla informovat všechny, co blog čtou, jak to tu teď nejspíš bude. Doufám, že mi rozumíš. Měj se pěkně a hezké svátky. :)

      Delete
  9. Proč máš zakázané jídla?:O

    ReplyDelete