5/04/2013

Vídeň, jak ji vidím já

Vídeň, jak ji vidím já...

Myslím, že vám nemusím psát, že Vídeň je hlavním městem Rakouska, kolik má obyvatel a kde vůbec leží. Chtěla bych vám Vídeň ukázat takovou, jak ji mám ráda já a kvůli čemu jsem si ji tak oblíbila.

Když jsem poprvé jela do Vídně, to bylo před dvěma roky, tak jsem o ní vlastně skoro nic nevěděla, jen to, že se tam mluví německy (němčinu mimochodem nemám vůbec v oblibě) tak jsem na výlet nebyla nějak extra natěšená (jako jsem teď). Vlastně si to ani moc nevybavuji, jen to, že jsem utratila vetšinu peněz za kolotoče v Prátru, haha no, to jsem byla do všech atrakcí hrozný blázen,neříkám,že teď nejsem,ale všechno s mírou ! :D

Tohle video je sice z minulého roku, ale předminulý rok jsme kolotočovali 3x více! :D

Na mojí druhou cestu jsem se těšila už o něco víc. Už jsem věděla co mě čeká. A když jsem se dozvěděla, že se vystavil na Kärntnerstrasse obchod Forever21, tak jsem byla radostí bez sebe, protože do tohoto obchodu jsem se chtěla vždycky podívat. A to už jsem měla i blog, tak jsem se o tu radost mohla podělit s vámi. Na článek z minulého roku se můžete podívat tu- Trip to Wien

Moje třetí cesta do Vídně nebyla v rámci školy, ale v rámci zájezdu. Jeli jsme se podívat na vánoční trhy. Vždycky jsem chtěla vidět vánoční Vídeň. Prošli jsme celé centrum Vídně a poznali další krásné budovy, nejkrásnější byla ale ulice Kohlmarkt, kde můžete najít značky jako Chanel,LV,Tiffany&Co... Bohužel jsem do Vídně jela s vybitým foťákem, ale jednu fotku můj canonek ještě vykouzlil.
a také jsme se vyfotili s jedním umělcem, co zpíval na náměstí Stephansplatz

Čtvrtá cesta do Vídně mě čeká v úterý...Moc se na ni těším. Zítra bych vám chtěla napsat o tom, jaký máme program a v pondělí bych vám ukázala, co si chci obléct. :) Tak snad vám články o Vídni nebudou nudit. 

6 comments:

  1. Vídeň naprosto zbožňuju, je to moje nejoblíbenější město! spousta lidí říká jak by chtěli žít v Americe, v LA nebo NY, ale já bych chtěla bydlet ve Vídni! Miluju na ní ty lidi, příjde mi že jsou takoví vstřícnější, miluju ty památky, tu atmosféru a historii Vídně, cítím se tam krásně a vážně bych tam chtěla aspoň studovat! Bohužel se ve škole neučím německy, a i když mě ten jazyk nikdy nějak extra nelákal, rozhodně to není tak že bych ho neměla ráda a kvůli tomu úžasnému městu se ten jazyk klidně naučím :)

    ReplyDelete
  2. Zbožňujem Viedeň! <3
    Ja som tam bola pred pár dňami a bolo naozaj skvele! Tak aj tebe prajem nech si Viedeň poriadne vychutnáš a užiješ ;)

    ReplyDelete
  3. Vídeň a vůbec Rakousko je boží! Dneska jsme tam byli nakupovat, brzy udělám new in :)

    http://everyheartbeatsforme.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Já jsem tam nebyla. Ale asi bych to měla napravit!

    ReplyDelete
  5. Viedeň mám veľmi rada! a fotky aj video sú úžasné!

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete