7/24/2013

birthday party

Fotila jsem narozeninovou oslavu sestřičky. Teď tu sedím a přemýšlím, co psát dál. Nic mě nenapadá, brigáda se mi chýlí ke konci (konečně) a já budu zas moc vést normální život ! JO ! :D A taky přidávám Bruna Marse s jeho singlem Treasure, který je nejlepší!!!
Nějaké otázky ? http://ask.fm/NikolMusilova322



♥♥♥

8 comments:

  1. Pekné fotky :) Už by som niekam vypadla, na oslavu alebo tak, si ma teraz navnadila :D A treasure je hit mojho každodenného playlistu!

    ReplyDelete
  2. Chichi, já brigádu naštěstí nemám, můžu si válet šunky :D Ale pak brečim, že jsem bez peněž, hahaha. Krásný fotky!

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky a oslávenkine všetko najlepšie:)

    ReplyDelete
  4. Napíšeš jednu větu a už nevíš co dál ? To je smutný teda. Víš, ony ty texty hrají taky svou roli. Po se trochu nerozepíšeš o té oslavě ? Myslím, že ségře by určitě nevadilo, kdybys třeba napsala, jaké dostala dárky, jak jste se na oslavě bavili a tak. Tohle přece není žádný velký lezení do soukromí. A ty fotky...kdyby sis s nimi aspoň trochu pohrála, různé úhly, světlo a stín....Tohle je prostě jedna velká nuda. Proč ty články zkrátka neuděláš trochu zajímavější ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaa, jeduplivač se objevil. Myslím, že Tě nikdo nenutí, abys sem chodil, pokud máš nějaký problém. Já naopak oceňuji, že tady není metr čtení a naopak fotky lidí, které mám ráda. Niki, ty fotky jsou parádní :) jaký máš foťák?? Klárka V.

      Delete
    2. Jé, Klárko moc děkuji. Canon eos 1100d a objektiv ef-s 18-55mm is ii

      Delete
  5. mě se hrozně líbí ty fotky toho ohně :)

    ReplyDelete
  6. ten oheň se opravdu povedl :)
    Zvu tě na Giveaway :)


    ReplyDelete