7/05/2013

Photoshoot

Včera na večer jsme s Katuš vyrazili fotit. No, nebyl asi nějaký extra fotící den. Teda aspoň pro mě. Katuš se fotila lehce :)).. Můžete si také všimnout, že jsem změnila velikost fotek. Je lepší tenhle způsob nebo ten předchozí ? :)



14 comments:

  1. máš strašne fotogenickú kamarátku :)

    ReplyDelete
  2. boží kraťásky, sluší ti to :))
    povedený fotky :)

    ReplyDelete
  3. pěkné fotky, ty šortky jsou opravdu moc pěkné!!:)

    ReplyDelete
  4. Nenos ty vlasy takhle stažený dozadu, mnohem víc ti to sluší na těch posledních fotkách kde je máš rozpuštěný ;). A tvoje kamarádka je opravdu krásná a fotogenická.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo? :) Tak dobře, ale těším se, až budu mít vlasy dlouhé, to bude vypadat ještě lépe. ! :)

      Delete
  5. Super fotky! :))
    Chci tě pozvat ke mě na blog,kde je giveaway:http://barbarasway.blogspot.cz/2013/07/first-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. krásný fotky :-)

    ReplyDelete
  7. Upřímně řečeno, na těch prvních fotkách házíš ale hrozný výrazy. U těch dalších už je to trochu lepší, ale stejně. Ta podprsenka taky nebyla úplně nejlepší nápad, to doufám sama vidíš. Tvojí kamarádce to ale všude ohromně sluší. A taky je moc pěkná ta úprava posledních dvou fotek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No však jak říkám, nebyl pro mě fotící den, ale zas hroznými výrazy bych to asi nenazvala :( :D Jojo krásní lidi se fotí lehce ;).

      Delete
  8. Jste obě moc hezké a myslím si, že se tváříš normálně, jen ti chce někdo snížit sebevědomí ;-)
    Caatherine

    ReplyDelete
  9. Tvoje kamarádka je velmi pěkná a fotogenická. Já nevím, ale kdybych neměla fotogenickej den (jak jsi zmiňovala nad předešlém komentáři) tak bych sem ty fotky rozhodně nedávala... Neber to ve zlém, jen říkám svůj názor. A ještě nepříjdou ti ty kraťase na té předposlední fotce trochu "krátký". Upřímně řečeno leze ti z nich zadek. Sice nejsi z těch holek na které by se kluci podívali a následně se zadívali do slunce s úmyslem oslepnout, ale i tak si myslím, že by to tak vypadat nemělo...

    ReplyDelete