7/17/2013

Yoga by Tara Stiles

Zdravím. Meruňek mám plný zuby, ale ještě musím vydržet. Kdo kupuje meruňky v Bille ? Jsou totiž od nás. Jestli někdo ano, tak už přestaňte ať nemáme tolik práce sakra ! :D Z celého dne dojdu unavená. A co mi pomáhá na menší relaxaci ? Jóga. :)


Tady je cca 9 minutové video podle kterého cvičím. Takže si myslím, že kdo se vymlouvá, že na cvičení nemá čas, tak se mu prostě jen nechce.

15 comments:

  1. máš úplne dokonalú postavu.! ! !

    ReplyDelete
  2. dneska jsem měla meruňky! :D máš úplně super bříško!!

    ReplyDelete
  3. Ty hodně potřebuješ, aby t furt někdo chválil postavu, že ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty furt potřebuješ sem psát debilní komentáře , že ?

      Delete
    2. Nikol, nezlob se, ale já s tím anonymem taky trochu souhlasím. Chápu, že je to tvůj blog a můžeš sem dávat co chceš, ale přijde mi, že prostě pořád strašně chceš, aby tě lidi chválili, říkali jak jsi krásná, úžasná, chytrá a kdo ví co ještě. Osobně tě neznám, takže se možná pletu, ale takhle přes blog na mě působíš trošku namyšleně...

      Delete
    3. Působit namyšleně můžu, ale dřív mě poznej prosím, pak něco piš. A co sem mám dávat? já lidi nenutím aby něco takového psali. Prosím, vydržte moje přidávání článků do konce prázdnin , pak už tu nic nebude !

      Delete
    4. Nebude, jakto?

      Delete
    5. Protože s blogem nejspíš skončím.

      Delete
  4. kde jsi našla fotky ze sunny?

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/djbohis.dancenight?fref=ts Napiš tomuto borcovi.

      Delete
  5. Máš hezké nožky, taky bych chtěla tak hladké :-D
    Caatherine

    ReplyDelete
  6. ach máš úžasnú postavu!! :D

    ReplyDelete
  7. postava :O

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Achjooo..
    Potřeby závidět její krásnou postavou, vlastně celou její krásu je na tomhle blogu už trochu ohrané. Myslím si, že zrovna anonym, který to napsal nebude mít tak úžasnou postavu jako ona!.
    Nikol na sobě maká, dost na sobě maká, chodí na brigády, na tréninky a nestěžuje si, tak si sem může dát fotku svojí postavy ať se vám to líbí nebo ne.
    Anonymové, kteří nemají blogy a nic v životě nedokázali neví, jak je těžké vymýšlet témata a vyvěšovat to na svůj blog a bát se, jak na to budete reagovat. Místo toho, abyste jí to pochválili, že něco nového vymyslela, tak začnete valit hovna, že se jen chlubí svojí úžasnou postavou. I kdyby se chlubila, ona se chlubit může:-*
    A ještě něco, to, že Nikol působí namyšleně, ano i mě tak působila, ale neznám hodnější holku než je ona, tak přestaňte valit takové hovna!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :') :-* Ty víš jak mě rozbrečet. Sabinko, z celého srdíčka ti děkuji :*

      Delete