8/03/2013

doublebirthday party

V posledních dnech nejsem v blogování tak aktivní jak bych chtěla. Co nadělám, prázdninuju a do ničeho se mi pouštět nechce a zvlášť ještě v tom horku. nejradši jsem na koupáku,  jsem s kamarády se prostě jen tak flákám. Zrovna včera jsem byla na "doublebirthday party". Grilovali jsme, bavili se, zpívali s kytarou. Já s kamarádem jsme se zajeli ještě podívat na pěnovou párty, kde jsme si vychutnali Mojito a gyros a byl to pěkně strávený večer. 

myslím,že docela psychofotka :D


12 comments:

  1. můžu se zeptat, kdes na té pěnovce byla? protože u nás zrovna včera taky jedna byla :D

    ReplyDelete
  2. fotíš i jinak než na automatiku?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Večer ne, zvlášť, když není moc čas na nastavování. :)

      Delete
    2. Mě právě přijde, že nikdy. Neber to jako hejtování, jenom je podle mě škoda, že nevyužíváš všech možností zrcadlovky ;)

      Delete
    3. Vpohodě. Na automat fakt jen večer. A pokud chceš, můžeš mi trochu poradit s nastavením nějakých režimů, když chci něco fotit večer. Byla bych moc ráda. Ptám se Tě, protože zníš jak kdyby si tomu rozuměla, když si poznala automat u těhle fotek. :)

      Delete
  3. muselo byť super, dobré fotky! :)

    ReplyDelete
  4. Na blog už sereš? Když je škola, musíš se pořád učit, když jsou prázdniny nechce se ti, s takovou moc dobrá blogerka nebudeš.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teď byly hody. Začínám trénovat. Náladu taky na to teď nemám, vzhledem k situaci jakou máme teď v rodině. Nevíš jaký je můj osobní život, tak prosím neříkej, že na blog seru. Nevíš, jak to teď mám, tak jak to můžeš říct? Taky mě to mrzí, že nejsem tak aktivní, ale co nadělám, někdy jsou časy docela těžké na to aby člověk mohl zvládat všechno. A dost mě mrzí, že si mi to takhle napsal/a , pokud můj blog máš ráda, tak by si mohla tohle vyjádření ode mě respektovat a pokud nemáš, tak prosím nepiš mi jestli tedy na to náhodou neseru, když nevíš, co teď prožívám.

      Delete
  5. Nemyslím teď, ale už i před tím, tohle teď respektuji, když si mi dala rozumnou odpověď. :)

    ReplyDelete