8/12/2013

for sale



Vzpomínáte si jakou jsem měla radost ze šortek se cvočky, které jsem si koupila ve vídeňském Forever 21 ? Právě tyhle prodávám. Pokud by měl někdo zájem, stačí se ozvat na email- nilmusilova@seznam.cz. Opravdu ráda bych je prodala. Necítím se v nich.
Velikost S (pas- 2x34cm, objem přes stehno-2x28cm, délka- 27cm) 
Cena 300,- + 50 poštovné

7 comments:

  1. Jsou krásný! Podobný už ale mám :(

    ReplyDelete
  2. Jsou pěkné, ale bohužel, cvočky nejsou můj styl :((
    Kdyby byly bez nich a měla bych prašule, jdu do nich :D
    Ta první fotka je super! ;)

    ReplyDelete
  3. Ježiš tak proč si ty kraťase kupuješ když se v nich necítíš !! Jenom proto abys měla nějaký věci z Forevru 21 ? A nebo proto že kraťase s vysokým pasem mají mají všechny blogerky ? Za 1.leze si z nich prcka Za 2. dělá ti to plochou prcku a za 3. moc ti na prcce nesedí. :) A ještě ke všemu na tvoji prcku není nikdo zvědavej. S láskou tvoje prcka !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že by to šlo vyjádřit i slušněji. Ale s obsahem bohužel musím souhlasit. Něco koupíš, protože je to teď prostě trendy a má to každá blogerka a za chvíli to máš na votoč. Trošku vyhazování peněz ne? Nebo jsi snad hned v kabince nepoznala, že se v tom necítíš ? Asi ti šlo jen o tom se v těch šortkách vyfotit, že?

      Delete
    2. "Prcka" Komentář na úrovni, fakt že jo ! ;) Prostě se mi líbili, chtěla jsem šortky s vysokým pasem , ne jen pro to, že je mají všechny blogerky. Podle mého blogu můžete usoudit, že se opravdu neřídím nějakými trendy a nosím si prostě to, co se mi líbí a byly to i tyhle šortky. Ne, opravdu jsem na za tu chviličku nepoznala, že se v nich necítím. A prodávám je z toho důvodu číslo 1, ano, leze mi z nich zadek, proto je raději posílám dál. A okolo vyhazování peněz. Já zrovna nejsem ten člověk, co by je rozhazoval a ani k tomu nemám důvod. Jen prostě tahle koupě nevyšla, to se snad stane každému. :)

      Delete
  4. Ježda vždyť ti strašně sluší, neměla bys je prodávat! Hlavně se neřiď předešlým komentářem, to zas někdo zabodoval, takovýhle lidi fakt miluju! :/

    ReplyDelete