11/01/2013

about time

Krásný večer. Tak dlouho (od té doby co jsem se ve čtvrtek probudila) jsem se těšila na tenhle moment. Až budu sedět a nic nedělat, nebudu se muset dívat na nějaké učení a prostě nic. A taky že budu mít chvíli aspoň něco napsat. No ale co ? Domů jsem došla za tmy, tudíš nějaké outfitové fotky fakt nemám a dnes mě ani netrkl nějaký nápad, o čem bych vám dnes napsala. Můžete mi trochu poradit. Byla bych moc vděčná. :)
A ještě..Před víkend nic napsat nestihnu, budu na brichádě, nebo trénovat a v případných volných chvílích taky odpočívat a pak opět začne škola. Celkem to tu upadá a je mi to moc líto. Pokud by se  to nezlepšovalo, tak nejspíš budu uvažovat i o zrušení blogu (což bych nerada) nebo jednoduše o nějaké větší pauze. 

Ale pořád mě můžete sledovat na mém instagramu- http://instagram.com/nikolmusilova

A případné dotazy nebo nějaké rady ohledně článků mi můžete psát na ask- http://ask.fm/NikolMusilova322


6 comments:

  1. Mohla bys třeba udělat něco o líčení, nebo jak se maluješ ty :) Nebo třeba nejoblíbenější filmy, písničky, seriály...Ale hlavně s blogem nekonči. Prosím, byla by to škoda :)

    ReplyDelete
  2. Nebo natoč video. :)

    ReplyDelete
  3. Room tour a nebo nejoblibenější aplikace v mobilu :)

    ReplyDelete
  4. Více photoshootů a fotek z života, akcí, co jsi zažila a takové ;) i třeba tutoriály nějaké :)

    ReplyDelete
  5. Všimla jsem si, že na novějších fotkách máš větší prsa jak dříve, toho jsi dosáhla skrze nějaká cvičení nebo posilování? :) Já sama jsem rovná jako silnice a nevím si rady :( Mimochodem tvůj blog je skvětlý! A za žádnou cenu s ním nesmíš skončit! Byla by to obrovská škoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za prvé moc děkuji a s blogem nekončím. :) ne ani tak cvičení ale spíš výběr vhodné podprsenky. A možná se taky už začínám vyvíjet. Nevím. :-D :-)

      Delete