12/14/2013

Before and After

Čau, ahoj  :) Jojo ! Konečně. Škola pro mě už definitivně skončila a já se s ní uvidím až v roce 2014. Příští týden se totiž hodlám soustředit jen na tréninky a pořádně si máknout. Takže školu mě naštěstí klub omluvil a já už si můžu od dneška houpat nohy. No, ikdyž,...Čím dál víc přemýšlím, jestli by nebylo lepší sedět a polovičně spát v té vyhřáté škole, než se trápit na tartanu..

Nebaví mě to tu. I spolužák říkal, že by to chtělo už nějaký outfit.. Budu se snažit něco nafotit, pokud někdy přijedu domů za světla, vážně ! :) Chtěla jsem to volno dnes oslavit, ale není mi vůbec dobře, takže jsem se rozhodla zůstat doma a odpočinout si, protože potřebuji být v neděli v nejlepší formě- čekají mě po dlouhé pauze závody v hale ! Jdeme si pro osobáček, držte mi pěsti. :) A protože se nudím, tak jsem si otevřela photoshop a blbnu.
Tohle jsem přehnala no :D
 Takové jsou naše praxe :)









9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ta poslední je fakt vtipná! :D Já ve Photoshopu neumím vůbec, nemám ho ani. Je těžký se v něm naučit? Blog Let's live (brzy giveaway)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se teprve učím, ale mám na to školu no. :) Pokud se seznámíš se všemi nástroji, tak si nemyslím, že by to bylo těžké. :)

      Delete
  3. Moc hezké fotky,ta poslední je super :)
    Whoisperfect

    ReplyDelete
  4. pekne fotky :) ty si krásna aj bez uprav

    ReplyDelete
  5. Na jakou chodíš školu, že máš takové praxe? :)

    ReplyDelete