12/29/2013

Sports new in

Zdravím. Doufám, že si užíváte svátků a povánoční pohody. Já mám zas chvíli sem něco dát. Včera jsem byla v Brně. Možná to nebyl tak dobrý nápad, protože nesnáším ty mačkající lidi co jdou po těch všech obrovských slevách, co jsou opravdu VŠUDE. Udržela jsem ale nervičky na uzdě a koupila jsem si to, co jsem chtěla a potřebovala. Vyzkoušela jsem si desatery šaty, ale žádné nebyly ty pravé. Tak se ptám, kde koupím nějaké nádherné dlouhé šaty vhodné na ples ? :)

 O podložce na cvičení jsem přemýšlela už dlouho. Proto když jsem dostala poukázku do insterspotu a nic vhodnějšího do 500,- jsem tam nenašla, čapla jse po ni a tahala se s ní dalšího půl dne po Brně. :D
 Nikdy jsem masku nezkoušela, natož slupovací. Dnes jsem si ji dala poprvé a je to docela vtipné, jako když se had stahuje z kůže. :D
 Zálusk na nové běžecké boty jsem měla od té doby, kdy jsem ztratila igelitku s obsahem oblečení a botků do tělocviku. :( Achjo já sem smolař. :D Ale tyhle nové botky se mi moc líbí a kdyby jste věděli jak jsou lehoučké !
 Šusťáky jsem si včera nekoupila, ale ty jsem dostala pod stromečkem, takže jsem si řekla, když dělám sportovní new in, tak je sem taky dám. :)

4 comments:

  1. Šaty zkus z H&M kolekce By Night

    ReplyDelete
  2. Podobné boty mám jen místo růžové a oranžové je tam modrá a fialová a jsem s nimi naprosto spokojená! :) chystáš i něco ve stylu "what i got for christmas" ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nechystám, asi ne. Uvidíte věci v outfitech. :) A třeba udělám i nějaké recenze na kosmetiku, kterou jsem dostala. Nevím, jestli by někoho zajímala knížka Photoshopu a tak. ;)

      Delete