12/07/2013

Vánoční trhy v Bratislavě

Pěkný večer. Dnes jsem celý den byla v Bratislavě na vánočních trzíh. No, abych pravdu řekla. Třetinu času jsme strávili na trzích a hození po Bratislavě. Zbylé dvě třetiny jsme pobývali v nákupním centru. :D Ale co, byla zima a mrznout jsme vážně nechtěli. I přes to mám ale nějaké fotky s pěknou, vánoční atmosférou. :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIY-VmKD8FMUhrmV0nhCZZK2FKrX43aRQRsIb9SMc5jqX3TjS60fsv03Hhc7LfnJfDwHs1tJRDklqgs2Bz2L1DnDRtbNQ0tWTgDF2F-6e0iFQ7NdWcfutWvmt_9p96WIddaSZku5hv9Q8/w840-h560-no/IMG_7443-SNOW.gif






11 comments:

  1. Strašně se mi libi ta černobílá fotka se zaběrem na mrakodrap (nebo co to je) :D :) a proč zrovna do Bratislavi?:) Ja upřednostňuji vídeňské vánoční trhy, i obchody :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bratislava mě lákala zejména proto, že v centru jsem ještě nebyla. Byla jsme už hodněkrát na závodech v BA, ale nikdy jsem se podívala do jejího jádra. A ano, Vídeň je mnohokrát krásnější. A co se týká obchodů a trhů, tak Vídeň je na jiné úrovni, co si budeme povídat. :D :) Minulý rok jsem ve Vídni byla, tenhle rok v Bratislavě, ale v nejbližší době mám v plánu Vídeň zas navštívit. :)

      Delete
  2. krásne fotky :-) tiež sa chystám do BA na trhy, nedávno som bola na Viedenských trhoch a bolo tam vážne úžasne. :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, Vídeň je nádherná ! :) A pokud se chystáš do BA, taky to tam není špatné, ikdyž můžeš být trochu zklamaná, pokud si už zažila Vídeňské kouzlo trhů. :)

      Delete
  3. Ahoj :) chtěla bych se zeptat, když jedeš do Vídně tak kde a jaké obchody navštěvuješ? A byla jsi někdy i Primarku? Je to tam fakt tak strašný? Já se do rakouska chystám poprvé a ráda bych měla nějake tipy kam se podivat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj. :) Když jsem ve Vídni, navštěvuji hlavně Forever 21, který je na Kartnerstrasse. Najdeš tam i obchody jako je HM, Tally Weijl, Zara,Mango..Taky je tam ale dost luxusních značek. Na Kohlmarkt uvidíš značky jako Dior,Chanel, Louis Vuitton na na Kartnerstrasse je Burberry. Ale pokud by sis chtěla zanakupovat oblečení, které není cenově na tak vysoké úrovni, tak bych ti doporučovala zajet do nákupního centra G3, kde je i ten Primark. :)

      Delete
    2. Pokud by ses chtěla ještě nějak inspirovat tak na blogu http://eatandrunandlove.blogspot.cz/ najdeš určitě nějaké místa ve Vídni, které by si mohla navštívit. :)

      Delete
    3. Děkuju! :) na Kartnerstrasse se určitě zajdu podívat :) snad to nejdeme :D do G3 jsem chtěla kvůli Primarku, ale všichni řikaji jak je to tam strašné, navaly lidí apod. tak teď váhám :(

      Delete
    4. Teď před Vánoci tam nával bude určitě. No ale já si myslím, že za ty primarkovský ceny ta strkanice mezi lidmi stojí :-D

      Delete