1/21/2014

YOGA with Tara Stiles

Pěkné úterý. Týden je opět na začátku. Známky se uzavírají a všichni se je snažíme vytáhnout jak nejlíp to jde. Aby se nám nezavařil mozek z toho myšlení a nezmizly všechny naše svaly z toho sezení u sešitů, tak něco můžeme udělat nejen pro školu, ale i pro své tělo. O blogilates cvičení s Cassie jsem vám už psala. tentokrát jsem se rozhodla napsat o józe s Tarou Stiles. 

http://cdn.blisstree.com/files/2012/01/Tara_window-1-640x960.jpg
 
Tara Stiles se narodila roku 1981 a v současnosti tato Američanka patří mezi nejvyhledávanější instruktorky jógy. S Tarou můžete cvičit na jejím youtube kanále, který najdete tady- https://www.youtube.com/user/TaraStilesYoga nebo na kanále LivestrongWoman.


A čemu se Tara vyhýbá, aby si udržela tak krásnou postavu ? Kvůli zdraví a postavě si odepírá především jedno: alkohol!!!  "Nikdo to moc nechce slyšet, ale pokud chcete mít krásné tělo a vypadat fantasticky a mladě, vyhněte se alkoholu,“ říká.
Celosvětové proslulá instruktorka jógy a nejprodávanější autorka Tara
Stiles uvádí Jóga kolekci se značkou Reebok
Kanál Tara Stiles Yoga
Tento kanál obsahuje jak videa pro začátečníky (záložka Beginners), tak pro pokročilé (záložka Strong Core Power). Tara vám poradí i jak se stravovat (kategorie Tara Eats!) nebo jak pomocí jógy docílit i štíhlejší postavy (kategorie Weight Loss).


Moje oblíbená videa jsou:

 
1.Ranní jóga přímo v posteli. Nemusíte si rozhládat žádnou karimatku a pokud si přivstanete o pět minut dříve, můžete tohle cvičení dělat třeba před odchodem do školy či práce.

2.Ryhlé pětiminutové protažení. Podle tohoto videa se protahuji před posilováním.

3.Weight Loss Yoga není žádná srandička, jak už z názvu vyplívá, při tomhle cvičení máte i něco málo zhubnout, ale přitom se i hodně protáhnete a zároveň zapotíte. :)

4.Cvičení pro krásné štíhlé nohy.

2 comments:

  1. S Tarou taky cvičím. Mezi mé oblíbené instruktorky patří rovněž Adriene: http://www.youtube.com/user/yogawithadriene.

    ReplyDelete
  2. Děkuji strašně moc! :))
    Už dlouho chci začít chodit na jógu a tohle je taková "domácí" možnost :D
    :))

    ReplyDelete