2/25/2012

Interview with Your-Lucy

Jak jsem slíbila, tak jsem i provedla. Udělala jsem pro Vás rozhovor s Lucy, kterou znáte z blogu- www.your-lucy.blogspot.com  . S Lucy se mi rozhovor dělal opravdu dobře. Je příjemná, vtipná a milá. Tak pokud Vás zajímali nějaké otázky nebo zajímají, tak je tu možná najdete. Příjemnou četbu přeji. :)

Tak asi ta nejvíce kladená otázka a to. Jak tě napadlo založit blog ?
Když jsem viděla jiné blogy, tak jsem si prostě řekla, že to musím taky zkusit! :) Navíc mě baví fotit, psát, natáčet videa, vymýšlet outfity a to k blogování prostě patří! :)

 Když jsi začínala z blogováním tak si určitě hned neměla moc čtenářů, štvalo tě někdy, když jsi přidala nějaký post a podívalo se ti na to třeba jen 5 lidí ? A co by jsi asi poradila začínajícím blogerkám, kterým se tohle také může stát?
Jasně, že čím víc čtenářů mám, tak tím víc mě blogování baví, že vlastně nebloguju teď už jen pro sebe, ale i pro ostatní. No a dřív jsem to brala jako takovou zábavu, trávila jsem takhle svůj volný čas a dělala jsem to pro sebe, bavilo mě to a pak přišli i čtenáři. :) Každý čtenář mi dělá neuvěřitelnou radost! :) Určitě radím, aby je neodrazovalo číslo followerů a nedělali při dvaceti čtenářích giveaway jen proto aby měli čtenáře. Já měla svou giveaway první jako na takovou oslavu- 100čtenářů!! To byl pro mě mega úspěch a teď mám čtenářů skoro tisíc! neuvěřitelný :) A taky bych poradila ať třeba komentují články u ostatních, ale ne tak jako: "podívej se na můj blog + odkaz" to když mě někdo napíše, tak se na ten blog nepodívám vůbec. Hrozně mě to odrazuje. Jinak ať v designu dají na jednoduchost a snaží se vymýšlet něco nového a hlavně ať blogují tak.. jak se jim líbí a aby je bavil i ten jejich blog. :)

Kdyby jsi došla domů ze škole a tvůj blog by byl fuč a prostě nikde by už po něm nebylo památky a ty by jsi vůbec nevěděla co se stalo, co by jsi v ten moment udělala ?
Asi bych šla zažalovat google :D


 Popiš svůj blog třemi slovy.
já- tichá a ???? :D
blog- s milovanými čtenáři :D
nesnáším otázky- popiš se :D
ať mě popíšou ostatní :D

 Jmenuj jednu věc, který by neměla chybět v dámském šatníku.
Nejpohodlnější džíny!! :)


 Kdy jsi poprvé narazila na negativní komentáře ? A byla jsi z nich smutná ? Teď si myslím , že rozhodně nejsi , že tě to ještě více nakopne dopředu. Ale ze začátku ty negativní odezvy zvládala si jak ?
Zas nějaká opravdu smutná jsem z toho nebyla, ale bylo mi to líto. Teď už vím, že si z toho nemůžu nic dělat a že pokud jsou ty negativní komentáře, tak že si z nich můžu něco vzít a zlepšit se pro příště. :) Některé negativní komentáře se nedají ale ani číst, jaké to jsou prasárny a tomu se jen směju. :D:)


 Vědí tvoji spolužáci že máš tak úspěšný blog ? A co říkali hned poprvé, když uviděli tvoje videa ? Mě se třeba smáli a byla jsem zesměšněná, ale co už no :D
Nevím jestli o něm vědí všichni, ale někteří ano. :) Moc to neřeší, berou to, že mě to prostě baví a někteří na něj teda i koukají čas od času. Nic moc neříkají, ale nikdo mě nezesměšňoval to opravdu ne. Přeci jen by to bylo asi hloupý, když mám už tolik čtenářů aby se mi vysmívali, když oni třeba ničeho takového nedocílili..


 Máš nějaký tvůj speciální outfit, který si myslíš že se ti povedl nejméně a který naopak nejvíce ?
nejhorší asi nějaký hodně starý z mých blogových začátků. Měla jsem hrozné fotky a už bych si to oblečení ani nekoupila a nebo bych ho úplně jinak zkombinovala. Prostě se mi mění styl a nejvíce se mi líbí asi tenhle outfit- http://your-lucy.blogspot.com/2012/02/oversized-sweater.html - jednoduchost u mě vede na prvním místě. :) A celkem i tenhle, když jsem šla poprvé fotit se sestrou a s novou zrcadlovkou- http://your-lucy.blogspot.com/2011/12/denim-shirts.html . :)


Jak jsem si všimla, tak na formspingu hodně odpovídáš na otázky, co jsou opravdu tupě položené, nebo nedávají ani smysl a tak. Otravuje tě to už fakt někdy ? Mažeš i nějaké otázky ?
Všechny co zveřejňuji jsou v pohodě, mažu jich opravdu dost, chodí mi opravdu neuvěřitelné vzkazy. Ale neotravuje mě to, já se u fs bavím! :D


Jaký byl takový nejpodivnější vzkaz/otázka co jsi kdy dostala?
To už si vážně nepamatuji :D chodí mi spousty i jako nadávek, někdo po mě chtěl i adresu, někdo i telefonní číslo,.. :D:D


Nakupuješ někdy v obchůdkách co mají založené nějaké blogerky ? Pokud ano, kde nejčastěji ?
Jasně! :) Nejčastěji u Pavlíny- http://www.pavlinajagrova.com/p/my-store.html a jednou jsem si koupila i něco od Joll Burr - http://jollburreshop.blogspot.com/ . Teď mám od ní ale zase něco objednáno. :)


Ha ! Máme za sebou 11 otázek a myslím, že to i stačí. Taková ta poslední otázka. Líbil se ti tenhle rozhovor a udělala semnou ještě nějaký ? :)
jestli bych s tebou udělala ještě nějaký? klidně, kdykoli napiš! :) tak se měj krásně a děkuji :)


Já děkuji J

5 comments:

  1. skvělý rozhovor,Lucy patří k mým nejoblíbenějším blogerkám :)

    ReplyDelete
  2. hezký rozhovor:) Lucy je úžasná!:)

    ReplyDelete
  3. Zajímavý rozhovor:) Lucy je..je pro mě záhada, má skvělý blog, styl, fotky, videa..a přitom je tak, tak mladá! :))

    ReplyDelete