3/25/2012

NEW IN: Gliss Kur

Chtěla jsem tenhle článek zveřejnit už včera, ale bohužel se mi nějak opravdu do toho nechtělo. Pak jsem ho chtěla zveřejnit dne odpoledne pro změnu mi nešel internet. Tak ho sem dávám až teď. Mám něco nového mezi vlasovou kosmetikou a to sprej od GLISS KUR. Nádherně voní abych ho ohodnotila tak ze začátku. Mám hodně poškozené a slabé konečky, tak doufám, že mi aspoň trošku pomůže. Máte s ním někdo zkušenosti ? A jak Vám pomohl ? Byli jste spokojení ?



4 comments:

  1. mám akorát černý,pro velkou regeneraci.Je jasný,že nevykouzlí nerostřepené konečky,to neudělá nic.Ale přijde mi,že to něm mám hezčí,takové nevysušené vlasy navíc krásně voní a nemám po něm tak neforemné vlasy - trochu je narovná..

    ReplyDelete
  2. Já ho používám už dlouho. Extra zázrak to není, ale aspoň budou hladké a nebudou se třepit, ale samozřejmě až do chvíle, kdy si znovu umyješ vlásky.

    ReplyDelete
  3. Není špatný ,ale měla jsem i o dost lepší :)
    Ale je pravda , že krásně voní a tu hebkost a lesk vlasům vážně dodá ,ale že by ty vlasy nějak vyživoval,to ne ..

    ReplyDelete
  4. Mám stejný a dost mě pomohl. Měla jsem taky roztřepené konečky a asi po dvou měsících užívání jsem měla vlasy hebké, lesklé a hlavně neroztřepené. Určitě doporučuji! ;)Jinak máš moc pěkný blog. :D

    ReplyDelete