3/09/2012

Ve stylu COCO CHANEL



Coco Chanel, jméno, které nikdy nebude zapomenuto. Coco způsobila takový převrat ve světě módy, že zákaznice nechtěly jen její oděvy, ale také parfémy. Navrhovala a sama nosila elegantní a přesto pohodlné oblečení. Oblékala jak bohaté, tak i méně movité a starala se nejen o to, aby vypadali dobře, ale také se tak cítili. Její modely měly hodně sportovních a pánských prvků, ale stále zůstávaly stvořené pro opravdové ženy. V době, kdy všechny ženy začaly nosit vyčesané drdoly, Coco si vlasy ostříhala nakrátko, aby se odlišila. Když se upínaly do korzetů, ona ho vyměnila za jednoduché pouzdrové malé, černé šaty.




Pokud toužíte být jako Coco Chanel, pro záčátek byste se měly zaměřit především na klasické sako, které je oblíbené a pořád trendy. Vhodným doplňkem by mohla být přošívaná kabelka Chanel, která inspirovala mnoho žen po celém světe. 
Jeden z vyznačujících se znaků madam Coco Chanel je ten, že milovala světlé barvy, proto se do nich také můžete pustit v podobě lehkých dlouhých světýrků. Ty vás nezklamou. Jsou jednoduché a praktické.Nejjednodušší způsob, jak dosáhnout stylu alá Chanel je sáhnout po doplňcích a hrsti perel.

Je tady mezi vámi někdo, kdo by chtěl se přiblížit ke stylu Coco Chanel ? Nebo se už přiblížil ?



6 comments:

  1. Skvelý blog :)...
    Milujem Coco! A jej kolekcie Chanel ♥...ách Paríž!

    ReplyDelete
  2. Já osobně neřadím Chanel mezi nejoblíbenější značky.. ale jako osobnost z módního světa si Coco dost cením :) Obdivuju lidi, kteří dokážou vystoupit z řad a dělat věci jiným způsobem, ačkoli se to všem nemusí líbit..

    ReplyDelete
  3. Coco byla originální, což je v modě nejdůležitější :)

    ReplyDelete
  4. u chanelu vyhrává jednoduchost))) miluju! super článek*

    ReplyDelete