11/01/2012

My favourite series

Ano, v takové zimě se skoro ani nedá fotit, no spíš ani vylézat ven z domu. Dneska bylo opravdu hnusné počasí. Ať tohle období je už za námi a buď ať už pořádně chumelí a nebo pořádně svítí sluníčko ! Ano to sluníčko by bylo nejlepší !

Tak jsem si pro vás připravila set mých nejoblíbenějších seriálů.


SEX VE MĚSTĚ
Móda,láska,sex, nevěra, zábava, večírky, ... A spousta dalšího, ať už jde o film či seriál, Sex ve městě je pořad, který si snad zamiluje každá žena. Která může najít i kousek sebe v jedné z hlavních představitelek. A to je to co mě na něm moc baví ! Čtyři uplně odlišné postavy, ale přece je toho tolik spojuje !



ZOUFALÉ MANŽELKY
Kdo je sleduje na love ? Běží poslední řada ! Miluju tenhle seriál. Podle mě je to naprosto neuvěřitelné co dokáže režisér vymyslet. Devět sérií a vždy se tam stane něco co člověka opravdu překvapí a ještě více ho zaujme to jak se to vlastně vyřeší, vražda, krádež, těhotenství, rozvod ať už je to cokoli, ženy z Wisteria Lane všechno vyřeší !



HELLCATS
Tenhle seriál už neběží. Je to o roztleskávačkách, které to nemají zrovna jednoduché. Jednou z hlavních rolí je Ashley Tisdale, kterou já mám moc ráda. Opravdu je hrozná škoda , že přestali natáčet a vznikla jen jedna řada seriálu.



LOST
Achjo, vzpomínám na to, když jsem byla mladší a od tohodle seriálu jsem nemohla odtrhnou oči. Někdy až děsivý a stále napínavý seriál mě tak bavil , že jsem o něm všude a všady vykládala ! Kdo neviděl ještě jeden díl Ztraceni, tak jako kdyby nežil !



A jaké jsou vaše oblíbené seriály ??






4 comments:

  1. hezký článek , moje nejoblíbenější seriály jsou asi HIMYM, teorie velkého tresku a upíří deníky :)

    ReplyDelete
  2. Hezký článek. Se sexem ve městě souhlasím. Přidala bych Big bang theory, Dexter, Dr. House....Možná pak i Pretty Little liars .... :))

    ReplyDelete
  3. já miluju Pretty Little Liars, ale bohužel už jsem zkoukla všechny natočený díly, takže si musím počkat, achjo :D :// Taky Gossip girl a Sex ve městě souhlas) Na hellcats se už dlouho chci podívat, a přesvědčials mě, takže asi začnu :)

    ReplyDelete
  4. tiež milujem zufale manželky, no už ich nemám kde pozerat...

    ReplyDelete