5/10/2014

Feeling good

Čaute. Já už se cítím o dost lépe. Sice ještě neběhám a neposiluju nohy, ale aspoň jsem se soustředila na záda a ruky. Soustředila jsem se také hodně na stravu. Protože nějaké kardio cvičení zatím nepřipadá v úvahu, musela jsem se trošku omezit ve stravě. Nehrotila jsem to nějak moc a zařadila jsem do jídelníčku sladké ale zdravé věci. Je mi teď skvěle a už se těším až budu moct zas vyběhnout. Jak se vede Vám?

 Muscles can grow now !  /   Dlouho nic nedělaly chuděnky :(
 Before killing my arms let me take a selfie. A pokud má někdo problém s tím, že mi leze zadek, ať si ten problém vyřeší prosím. ;)
 fresh,best +chicken

7 comments:

  1. Tak si tady ten problém řeším no. Jako chápu, že ti vadí když to někdo rozebírá, ale tobě vážně nevadí, že ti ty šotky slouží sotva jako kalhotky? Fakt si to neber špatně, přijdeš mi jako milá holka, ale mě by to asi opravdu vadilo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně to nevadí, protože v takových šortkách pouze cvičím. Na závodech běháme dokonce v dresech, kde spodek je pouze jako kalhotky, ale ten, kdo třeba nedělá atletiku tak to moc nepochopí. Rozhodně bych v takových šortkách nechodila po ulici, to by mi už hodně vadilo. :)

      Delete
    2. Jojo, na cvičení to chápu, já cvičím taky v různém oblečení, které bych si na sebe jinak v životě nevzala :D

      Delete
    3. Přesně. :D Prostě potřebuješ vidět na ty "svaly" jak se rýsují. :D

      Delete
  2. Ty píšeš že tvoje nohy dlouho nic nedělaly, ale pořád je máš užasně hubené jak to jenom děláš:D

    ReplyDelete
  3. Super fotky uzasnu postavu mas! ;) urcite pozri aj k nam na give away ;)

    ReplyDelete
  4. mas super postavu mozes byt moc hrda!

    Ak sa rada staráš o vlásky pozývam na giveaway o vlasový balíček tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    ReplyDelete